image
Deltapark Neeltje Jans

Faelweg 5, 4354 RB Vrouwenpolder

https://www.neeltjejans.nl/

50% korting kinderticket en een gratis Olaf knuffel

Vrienden houden van dagjes weg! Daarom kunnen Vrienden van BredaVandaag met korting naar Deltapark Neeltje Jans: hét themapark van Zeeland! Vrienden van BredaVandaag krijgen 50 procent korting op een kinderticket. En dat geldt niet voor één, maar voor twee kindertickets per betalende volwassene, een voordeel van 17 euro bij 2 tickets. En bovendien geven we een gratis Olaf knuffel cadeau per kinderticket. Leer alles over de Deltawerken, de ramp van 1953, zeedieren en leef je uit in het waterpark of ontspan heerlijk tijdens een rondvaart over de Oosterschelde. Leuk voor jong en oud!

 

Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans ontstond in de schaduw van de imposante Oosterscheldekering met een ambitie om dit meesterwerk van ingenieurschap te delen. Van 1979 tot 1986 ontpopte het publieksvoorlichtingscentrum zich tot een magneet voor nieuwsgierigen, welke van heinde en verre kwamen. Met de officiële opening door Koningin Beatrix in 1986, groeide het centrum naar Delta-Expo, waar techniek en recreatie hand in hand gingen.

Na de verwoestende brand van 2002, welke het deltapaviljoen vernietigde, werd het park geheel opnieuw opgebouwd en omgedoopt tot Deltapark Neeltje Jans. Een park met een missie om zowel te onderwijzen als te vermaken. Van meeslepende zeeleeuwen- en zeehondenshows tot adembenemende rondvaarten door het Nationaal Park Oosterschelde. Het park biedt een onvergetelijke ervaring voor elke bezoeker. Of het nu gaat om het trotseren van de orkaanmachine of het voeren van haaien in het Blue Reef Aquarium, Deltapark Neeltje Jans blijft een levendig eerbetoon aan Nederlandse waterbouwkundige triomfen en de eindeloze wonderen van de zee.

image

50% korting kinderticket en een gratis Olaf knuffel
Deltapark Neeltje Jans

Voorwaarden

- De actie loopt van 29 maart tot en met 3 november. Maar let wel op! OP=OP.

- 50% korting op een kinderticket, leeftijd 3 t/m 11 jaar (van 17 euro voor 8,50)

- Maximaal 2 kinderen per betalende volwassene.

- Per kinderticket 1 gratis Olaf knuffel, de mascotte van het park.

- Toon de voucher met QR-code (geprint of mobiel) bij de kassa.

- Betaling aan de kassa van Deltapark Neeltje Jans

- Kijk voor de actuele openingsdagen en tijden op de website van het park.

Geniet ook van alle voordelen
als Vriend van BredaVandaag