Vrienden worden

+ Hoe kan ik Vrienden van BredaVandaag worden?

De makkelijkste manier om vriend te worden is u op te geven via de website. Ook kun u zich aanmelden via de antwoordstrook die regelmatig in de BredaVandaag gepubliceerd wordt. Lukt dit niet of heeft u deze gemist kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch: 076-5998111.

+ Per wanneer gaat mijn vriendschap in?

De vriendschap gaat in vanaf het moment dat wij uw inschrijving ontvangen. De vriendschap wordt automatisch jaarlijks verlengd.

+ Hoe betaal ik voor mijn vriendschap?

Als u zich inschrijft betaalt u eenmalig het jaarbedrag via Ideal en wordt het bedrag meteen van uw rekening afgeschreven. De jaren daaropvolgend wordt het jaarbedrag automatisch geïncasseerd. Dit zal zijn in de maand dat u lid bent geworden. Bijvoorbeeld ik registreer me op 15 december 2023 dan betaal ik de eerste keer het bedrag van € 29,95 (of € 36,90 met verzending jaarboek) via Ideal. In december 2024 zal hetzelfde bedrag automatisch worden geïncasseerd van het rekeningnummer waarmee via Ideal is betaald.

+ Kan de betaling alleen worden voldaan d.m.v. automatische incasso?

Ja wij verwerken betalingen uitsluitend d.m.v. automatische incasso om de administratie kosten zo laag mogelijk te houden.

+ Kan ik mijn Vriendschap op elk moment beëindigen?

Ja, dat kan. U kunt ten alle tijden tussentijds opzeggen via dit formulier of u kunt een mailtje sturen naar: vriendvanbredavandaag@uitgeverijdebode.nlWijzigen gegevens

+ Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

Het adres waarop u als lid staat ingeschreven bij Uitgeverij de Bode B.V. kunt u wijzigen door het invullen van dit formulier.

+ Hoe kan ik mijn rekeningnummer wijzigen?

U kunt uw rekeningnummer wijzigen door het invullen van dit formulier

+ Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen

U kunt uw e-mailadres wijzigen door het invullen van dit formulierJaarboek

+ Wanneer komt het jaarboek jaarlijks uit?

Het jaarboek komt jaarlijks medio januari uit. U ontvangt van ons bericht waar u het op kunt halen of wanneer het thuis gestuurd wordt.

+ Ik krijg het jaarboek jaarlijks opgestuurd maar ik ga dit voortaan liever afhalen bij een ophaalpunt. Hoe kan ik dit wijzigen?

U kunt deze wijziging doorgeven door het invullen van dit formulier. Er zal dan in de toekomst € 29,95 ipv € 36,90 worden afgeschreven.

+ Ik ga het jaarboek jaarlijks ophalen maar ik wil het liever opgestuurd krijgen. Hoe kan ik dit wijzigen?

U kunt deze wijziging doorgeven door het invullen van dit formulier. Er zal dan in de toekomst € 36,90 ipv € 29,95 worden afgeschreven.

+ Ik ben Vriend van BredaVandaagde geworden maar ik heb geen jaarboek ontvangen over het afgelopen jaar. Hoe kan dit?

Indien u zich voor inschrijft ontvangt u het jaarboek over afgelopen jaar (zolang de voorraad strekt).

+ Ik heb geen bericht gekregen dat ik het jaarboek op kan halen dit jaar.

Jaarlijks ontvangt u bericht wanneer u het jaarboek op kunt halen of wanneer het thuis gestuurd wordt. Mocht u dit bericht onverhoopt niet ontvangen hebben neem dan contact met ons op via het formulier, overige vragen en opmerkingen. U kunt natuurlijk ook altijd met ons bellen: 076-5998111

+ Ik zou graag nog een extra jaarboek willen bestellen, kan dit?

Jazeker kan dit. U kunt het jaarboek bestellen via www.bodeshop.nl

+ Ik zou graag nog een jaarboek willen bestellen zonder Vriend van BredaVandaagde te worden, kan dit?

Jazeker kan dit. U kunt het jaarboek bestellen via www.bodeshop.nlLezersacties

+ Hoe word ik op de hoogte gehouden van de lezersacties?

U wordt op de hoogte gehouden van de acties via e-mail. Daarom is het van belang dat u eventuele wijzigingen van uw e-mail tijdig aan ons doorgeeft middels dit formulierFAQ

meest gestelde vragen