image
Corso Zundert

Industrieweg 3, Zundert

https://www.corsozundert.nl

Beleef Corso als VIP op het Zonneplein

Let op! Om deel te nemen aan de winactie voor twee gratis kaarten voor het Zonneplein, moet één van jouw kennissen of familie zich aanmelden als Vriend van de Bode. Klik hieronder op 'Aanmelden win-actie' en vul je eigen E-mail adres én daarna de naam en het adres in van de persoon die namens jou Vriend van de Bode is geworden, en maak kans op twee kaarten voor het Zonneplein!
 

Vrienden houden van Bloemencorso Zundert! En als Vrienden van BredaVandaag beleef jij Bloemencorso Zundert als een Vip op het Zonneplein. Want wij geven 15x twee kaarten voor het Zonneplein weg ter waarde van maar liefst 430 euro wanneer je als Vriend een nieuwe Vriend aanmeldt! Op het Zonneplein kun je hier de optocht tweemaal bewonderen en de Zundertse jubel live meemaken. Neem plaats op de A-tribune en geniet van een geheel verzorgde middag met hapjes, drankjes en natuurlijk muziek. En aansluitend aan de optocht geniet je gratis van een uitgebreid buffet. En alle praktische zaken? Die zijn uiteraard ook geregeld. Je krijgt gratis parkeergelegenheid, toegang tot het Corso en het Zonneplein en polsbandjes voor het tentoonstellingsterrein.

Bekijk de voorwaarden hieronder.

image

DEZE WINACTIE IS VERLOPEN

Voorwaarden

Meld je aan voor de actie en laat één van jouw kennissen, vrienden of familieleden zich aanmelden als Vriend van de Bode. Dan maak jij kans op twee kaarten voor het Zonneplein! Let op! Meld je je aan voor deze winactie maar is er niemand die zich dankzij jou aanmeld als Vriend van de Bode? Dan kun je níet meedoen met de winactie. De winnaars worden op 28 augustus via loting gekozen.  

Geniet ook van alle voordelen
als Vriend van BredaVandaag