image
Kerstcircus Etten-Leur

, 4873 EB Etten-Leur

https://www.kerstcircus-ettenleur.nl

Twee gratis kaarten voor het Kerstcircus

Vrienden houden van Kerstmis! Daarom ontvangen Vrienden twee gratis kaarten voor het Kerstcircus Etten-Leur ter waarde van 60 euro. 

Het Kerstcircus in Etten-Leur mag zich tot de grotere winterevenementen in de regio rekenen en is voor duizenden gezinnen inmiddels een echte traditie geworden. Vanuit de hele provincie komt het hooggeëerde publiek om even ondergedompeld te worden in de ouderwets gezellige circussfeer. Juist rond de Kerstdagen blijkt de magie van het circus extra betoverend. Vrienden krijgen 2 gratis kaarten ter waarde van 60 euro voor de show op zaterdag 23 december om 15.00 uur. 

Extra korting
Wil je meer mensen meenemen naar het kerstcircus op 23 december? Vrienden hebben een mail met een speciale link ontvangen waarbij je extra kaarten kan bestellen met 5 euro korting! Wil je graag naar het kerstcircus, maar kun je 23 december niet? Maak dan gebruik van de speciale kortingscode van Vrienden van BredaVandaag en krijg 7 euro korting per kaartje voor iedere show naar keuze!

Ben je nog geen Vriend van BredaVandaag?
Dan is dit hét moment om je aan te melden! Vriend van BredaVandaag ben je al voor slechts 29,95 euro per jaar. Niet alleen ontvang je dan twee gratis kaarten voor het Kerstcircus Etten-Leur, maar je profiteert het hele jaar door van mooie acties en kortingen op lokale uitjes en evenementen!

Bekijk de voorwaarden linksonder.

Na aanmelding ontvang je een voucher per e-mail.

image

DEZE WINACTIE IS VERLOPEN

Voorwaarden

- De voucher met QR-code is uitsluitend geldig voor de voorstelling op 23 december 2023 om 15.00 uur

- De voucher met QR-code is je entreebewijs voor 2 personen

- Alleen geldig bij Kerstcircus Etten-Leur

- De QR-code wordt door het circus gescand, doe dit dus niet zelf, anders wordt deze onbruikbaar.

- Het entreebewijs is geldig voor twee personen voor de gereserveerde datum en niet inwisselbaar voor geld. Entreebewijzen worden niet teruggenomen, uitbetaald, vervangen of verlengd. Niet vouwen of beschadigen. Hierdoor kan de toegang geweigerd worden. Dit ticket wordt bij aanbieding aan de ingang elektronisch gecontroleerd en geregistreerd. Iedere vorm van reproductie is derhalve zinloos. Dit entreebewijs is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen.

Geniet ook van alle voordelen
als Vriend van BredaVandaag