image
Oostkerk Middelburg

Oostkerkplein 1, 4331 TL Middelburg

https://deoostkerk.nl/

Met 25% korting naar Wibi Soerjadi

Vrienden houden van de muziek van Wibi Soerjadi! Op 16 december neemt Wibi Soerjadi de bezoekers van de Oostkerk mee in de wereld van de klassieke muziek tijdens zijn kerstconcert. En jij kan erbij zijn! Vrienden van de Bode maken kans op 25 procent korting op kaarten voor dit betoverende concert van deze wereldberoemde concertpianist.

Over Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi is Nederlands meest succesvolle pianist. Op zijn albums en tijdens zijn concerten wisselt hij onsterfelijke miniatuurtjes uit de pianoliteratuur af met virtuoze bewerkingen van filmsoundtracks en muzikale kaskrakers. Wibi Soerjadi zit al meer dan 40 jaar in het vak als concertpianist. Hij ontving in augustus een koninklijke onderscheiding en werd bevorderd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Tijdens dit jubileumconcert zal hij hoogtepunten uit zijn carrière spelen.

image

DEZE WINACTIE IS VERLOPEN

Voorwaarden

- Je krijgt 25% korting op 2 kaarten, normale prijs 35 euro per stuk. - In totaal wordt er vijf keer 25 procent korting op twee kaarten verloot. Een voordeel van maar liefst 17,50 euro per winnaar!- Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geniet ook van alle voordelen
als Vriend van BredaVandaag