image
Muziektheater Zeeland

Theater de Mythe, Bleekveld 1 Goes

https://muziektheaterzeeland.nl/

Win gratis kaarten voor 'De Jantjes'

Vrienden houden van musicals! Daarom geven wij 15x twee kaartjes weg voor De Jantjes van Muziektheater Zeeland. Wil jij twee gratis kaarten winnen voor de voorstelling van 9 maart, aanvang 14.30 uur in Goes? Meld je nu aan en win!

Het verhaal neemt het publiek mee naar het café van Tante Piet in de Amsterdamse Jordaan. Blonde Greet, Toffe Jans, Mooie Leendert, zijn vrouw Doortje en de straatmuzikanten Na Druppel en De Mop komen dagelijks hun borreltje drinken en proberen ieder op hun eigen manier iets van het leven te maken. Zo ook De Jantjes; Dries, Manus en Toon.

Net afgezwaaid uit het leger lukt het hen niet om hun leven op de rit te krijgen. Door intriges, verloren liefdes, geldproblemen en misverstanden besluiten zij Amsterdam de rug toe te keren en te vertrekken naar Nederlands-Indië. Een dramatisch afscheid aan de kade volgt. Als ze na jaren terugkeren is het feest in de Jordaan, maar er blijkt veel veranderd!

image

DEZE WINACTIE IS VERLOPEN

Voorwaarden

- De gratis kaarten zijn geldig voor de voorstelling van De Jantjes op zaterdag 9 maart 2024, aanvang 14.30 uur in Theater de Mythe in Goes.

- Aanmelden voor de actie kan tot zondag 3 maart 2024.

- Winnaars krijgen in het begin van week 10 bericht.

- Deze actie is alleen geldig voor vrienden uit de regio Midden-Zeeland. 

Geniet ook van alle voordelen
als Vriend van BredaVandaag